JORIEN MUILWIJK

  • geboren op 04/08/1995 te Zwijndrecht [Nederland]

 

 

Hallo, zal mij even voorstellen. Mijn naam is Jorien Muilwijk, geboren op 17 februari 1993 te Koewacht. Als jong meisje ben ik op paardrijles gegaan bij “Vicky” in Moerbeke, de stal waar ik nu dus werk. Hoe kan het lopen in een mensenleven.

Heb in 2006, was toen nog 12 jaar, mijn eigen paard gekregen te weten: Nadia. Met haar heb ik veel ervaring opgedaan en we rijden nu op Z1-niveau.

Na de lagere school ben ik een opleiding gaan volgen aan het Reynaertcollege te Hulst. In 2010 heb ik daar mijn diploma gehaald en toen kwam de grote vraag wat ga je verder nog studeren ?

Kreeg destijds thuis met mijn eigen paard Nadia les van Femke van Goethem en die gaf eigenlijk de doorslag om toch verder te gaan in de paarden. Zij gaf de tip om eens bij Floris en Mieke langs te gaan om te solliciteren naar een werkplek. Zodoende ben ik uiteindelijk bij hen terecht gekomen. Volg de een opleiding Paardenhouderij bij het Edudelta-college te Goes.

  Jorien & Nadia  

Ga 1 dag in de week naar school en de rest van de week, behalve de zondag als er geen wedstrijden zijn, ben ik te vinden bij Dressuurstal Coninckshof. Een keuze waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb gehad. Het is hard werken maar zeer leerzaam. Ook het contact met de klanten die daar staan met hun paard of die komen lessen is heel leuk.

De grootste uitdaging die ik momenteel heb is, samen met Floris, het zadelmak maken van de jonge paarden.

Daarnaast wordt mij de gelegenheid door Floris en Mieke geboden om met deze paarden, als ze daar natuurlijk klaar voor zijn, op wedstrijd te gaan. Fantastisch om dat te mogen ervaren.

Nieuwsgierig geworden dan graag tot ziens in Dressuurstal Coninckshof.

Liefs Jorien.

 

Copyright © 2020 by Dressuur Coninckshof   -   Created by