MICHELLE GROENENBOOM

  • geboren op 04/08/1995 te Zwijndrecht [Nederland]

 

 

Ik ben op mijn 10e begonnen met paardrijden op mijn haflinger welke ik nog in het M1 heb gestart, haar zusje heb ik een 2 tal jaar later beleerd en uitgebracht met haar was ik ook M1 startgerechtigd enkele hoogtepunten waren met haar onder andere Zeeuws kampioen,reserve kampioen Oud-beijerlandse dressuurdagen en Zeeuws reservekampioen in het L2.Als gezelschapspony hadden we nog een shetlander.

De pony's hebben we in november 2010 verkocht waarna ik mijn huidige paard Chloé heb gekocht een 4 jarige(2007) kwpn merrie van vivaldi. Ze was toen net een klein maandje zadelmak.

Chloé start ik nu B dressuur en breng ik onder andere uit op jonge paarden wedstrijden,keuringen enz. Mijn uiteindelijke doel is om haar zo hoog mogelijk op te leiden en uit te brengen in de dressuur

Nadat ik de middelbare school in Hulst heb gevolgd, ben ik in september 2011 de opleiding paardenhouderij (op leercontract) gestart bij Syntra in Sint-Niklaas en ben hierbij terecht gekomen op het Coninckshof. Ik ga op maandag naar school en de rest van de dagen ben ik te vinden op Dressuurstal Coninckshof, Ik hoop hier nog lang met veel plezier te mogen werken en nog veel te kunnen leren van onder andere Floris en Mieke! 

 
Groetjes Michelle

 

      Michelle Groenenboom 

     

 

 

 

 

Copyright © 2020 by Dressuur Coninckshof   -   Created by